Szolgáltatások

Paintball: Marco Mauroni

 

Telefon 06 (20) 44-000-74
E-mail info@rioterpaintball.hu

Lézerharc Factory Aréna – 600 négyzetméter pincepálya

 

Telefon (30) 724 4601
E-mail info@lezerharc-miskolc.hu

 

Bmx tábor

Röviden összefoglalnánk, hogy mire is számíthatsz az idei BMX Campen, mire lesz szükséged, amit feltétlenül hozz magaddal, illetve milyen programok várnak Rád! Ahogy már az eddigi évek során megszokhattátok, rengeteg színes és érdekes programmal próbáljuk még felejthetetlenebbé tenni a sportolás melletti szabadidőtöket. Kerthelyiségünkben ezen a nyáron sem maradhat el a medence, streetball, tollas, pingpong, a falmászó központban is kipróbálhatjátok bátorságotokat. Paintball vagy Lézerharc megegyezés szerint. A tábor idején a Factory Aréna mindenkori Házirendje érvényes! A tábor összegének a befizetésére a helyszínen a regisztrációnál kerül sor, valamint itt kell leadnotok a szülői beleegyező nyilatkozatot is! 0 – 24 porta szolgálat, a szállásoknál is! (pedagógus bevonásával) Maximális felügyelet! Bármilyen kérdés, információ esetén az alábbi telefonszámokon érdeklődhettek: Egri Gábor: +36-70-771-2593

Feltétlenül hozz magaddal:

-Taj kártya -diákigazolvány -szülők elérhetősége -szülői beleegyező nyilatkozat -hálózsák,kispárna -Védőfelszerelések -Napi váltás ruha (kényelmes, sportos: rövidnadrág, póló, melegítő, edzőcipő) Időpontok: Tábor I. melynek időponja: 2014.június 29 – 2014.július 04. Tábor II. melynek időponja: 2014 július 27 – 2014.augusztus 01 Ár: 32000 Ft  Minden tábor vasárnap 14.00-tól kezdődik és péntek 20.000 ig tart A táborban 50 főt tudunk egyszerre fogadni. Ezért jelentkezési sorrendbe jöhetnek! Jelentkezni itt tudtok:

http://factorycamp.atw.hu/

vagy  factorybmxcamp@gmail.com e-mail címen. A táborba felkerülés feltétele, hogy a jelentkezést követően átutaljanak 5000 Ft- t.  

Roller tábor

Röviden összefoglalnánk, hogy mire is számíthatsz az idei Roller Campen, mire lesz szükséged, amit feltétlenül hozz magaddal, illetve milyen programok várnak Rád! Ahogy már az eddigi évek során megszokhattátok, rengeteg színes és érdekes programmal próbáljuk még felejthetetlenebbé tenni a sportolás melletti szabadidőtöket. Kerthelyiségünkben ezen a nyáron sem maradhat el a medence, streetball, tollas, pingpong, a falmászó központban is kipróbálhatjátok bátorságotokat. Paintball vagy Lézerharc megállapodás alapján! A tábor idején a Factory Aréna mindenkori Házirendje érvényes! A tábor összegének a befizetésére a helyszínen a regisztrációnál kerül sor, valamint itt kell leadnotok a szülői beleegyező nyilatkozatot is! 0–24 porta szolgálat, a szállásoknál is! (pedagógus bevonásával) Maximális felügyelet! Bármilyen kérdés, információ esetén, az alábbi telefonszámokon érdeklődhettek: Egri Gábor: +36-70-771-2593

Feltétlenül hozz magaddal:

-Taj kártya, -diákigazolvány, -szülők elérhetősége -szülői beleegyező nyilatkozat – hálózsák,kispárna -védőfelszerelések -napi váltás ruha (kényelmes, sportos: rövidnadrág, póló, melegítő, edzőcipő) Jelentkezés: Tábor I. melynek időpontja: 2014. június 22-27- ig Tábor II. melynek időpontja: 2014. július 13-18-ig A tábor ára: 32000 Ft  A táborba felkerülés feltétele, hogy a jelentkezést követően átutaljanak 5000 Ft-ot. A táborban 50 főt tudunk egyszerre fogadni. Ezért jelentkezési sorrendbe jöhetnek! Jelentkezni itt tudtok:

http://factorycamp.atw.hu/

vagy  factorybmxcamp@gmail.com e-mail címen.

Extrém Sport Edzések

Edzéseinken elsajátíthatod a zsonglőr, BMX, roller, vagy a gördeszka mozgáselemeit. Különböző edzésprogramok várnak majd, hogy kipróbáld magad a Factory Aréna által képviselt extrém sportok világában. Bárki jelentkezhet, aki ezen sportok iránt elhivatottságot érez A nyilvános edzések ideális sportlehetőséget biztosítanak akár iskoláknak is, akik a testnevelés óra kereteibe is beilleszthetik az általunk nyújtott szolgáltatásokat. Az edzések heti két alkalommal vannak, sporteszközt és védőfelszerelést is tudunk biztosítani. További információk az alábbi telefonszámokon:

MTB/BMX/Roller – Egri Gábor -> 70 / 771 2593

 

Skateboard – Szűcs Máté -> 20 / 499 9946

 

Zsonglőrködés – Kovács István

Szerviz az arénában!

Gurulj be hozzánk! Biciklizni azért jó, mert megszépít és megfiatalít, egészségesebb leszel tőle, erősödik az immunrendszered, és persze pénzt is megtakaríthatsz, miközben a városban gyorsabban jutsz el egyik pontból a másikba.

  • + kerékpárok forgalmazásával
  • + kerékpárok üzembehelyezésével
  • + kerékpárok javításával
  • + alkatrészek forgalmazásával
  • + kerékpáros kiegészítők értékesítésével
  • + használt kerékpárok eladásával foglalkozunk

 

Elérhetőség:

Egri Gábor 0670/77712593

Egri József 0630/6193685

 

Tenisztábor

 

A foglalkozások délelőtt 9-12 óráig tartanak. Várjuk általános és középiskolás diákok jelentkezését!

Teniszütőt igény esetén biztosítunk!

Turnusok:  2014.  június 16-20. , június 23-27.,  június 30.-július 4.

Helyszín: egyetemi teniszpályák

Elérhetőség:

Futó György 0620/9283265

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*