loader
Betöltés...

Tartalmas lehetőségek a Factory Arénában

Az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt

Kedvezményezett: Komlóstetői Kerékpáros Sport Klub
Projektazonosító: TOP-7.1.1-16-HESZA-2021-02428
Projekt címe: Tartalmas lehetőségek a Factory Arénában
Támogatás összege: 4 794 000 forint
Támogatási intenzitás: 100%
A projekt kezdete: 2022. 03. 01.
A projekt zárása: 2022. 12.31.

PROJEKT BEMUTATÁSA

Tartalmas lehetőségek a Factory Arénában.

Projektünk 61 programot foglal magába, melynek célja az ifjúság sportra való ösztönzése, az aréna adta közösségi élet népszerűsítése, különféle rendezvények szervezése . Ezeknek a programoknak a megvalósításával minél több fiatalt tudjunk megszólítani, számukra tartalmak kikapcsolódást nyújtani.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap, az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban valósul meg.

A FACTORY ARÉNA FEJLESZTÉSE!

Az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt

Kedvezményezett: Komlóstetői Kerékpáros Sport Klub
Projekt címe: A FACTORY ARÉNA fejlesztése
Támogatás összege: 115 millió forint
Támogatás intenzitása: 100%
A projekt fizikai zárása: 2019.12.31.
Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2018-00027

PROJEKT BEMUTATÁSA

A Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia készítésekor az akcióterület fejlesztési szükségleteire vonatkozó helyzetfeltáráskor megállapítást nyert, hogy a hátránnyal élőket támogató szervezetek fejlesztése megkerülhetetlen feladat, amely mellett a nagyobb tömegeket megmozgató egészségügyi, sport és szabadidős tevékenységek támogatására is komoly figyelmet kell fordítani. Jelen projekt átfogó célja a Factory Aréna sportlétesítmény átfogó fejlesztésével egy olyan szabadidős centrum kialakítása, amely megfelelő infrastrukturális eszközökkel felszerelve teret biztosít a fiatalok aktív szabadidős időtöltésének, közösségi- és extrém sportolásának, közösségi szerveződésének. A projekt kiemelt célja a hátrányos helyzetű fiatalok, mint az egyik fő célcsoport egészségügyi, sport és szabadidős tevékenységek támogatása. A hamarosan kezdődő projekt keretén belül a már meglévő csarnok épületben kialakításra kerül közösségi tér és pihenő WC helyiségekkel és büfével, valamint kazánház az épület temperálása és a kiszolgáló helyiségek fűtésére.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül valósul meg.

cross